Adoptie en leercultuur

Hoe krijgen we iedereen aan boord?

vector

Met een strategisch opleidingsplan is de koers gezet. Maar hoe zorg je dat iedereen aan boord is én blijft? Allereerst door te zorgen dat iedereen aan boord wíl zijn. Hiervoor besteden we veel aandacht aan leercultuur en adoptie van het leerplatform.

Iedereen aan boord!

Hoe zorgen we voor bedrijfsbrede adoptie?

Een leerplatform implementeren is snel gedaan en pas het begin van het verhaal. Onze ervaring leert dat het hebben van een leerplatform er nog niet voor zorgt dat iedereen gaat leren.

 

Wij verzorgen daarom kick-off meetings, complete communicatiekits en organisatiebreed enthousiasme om van start te gaan. 

dashboard manager bijgesneden 525 2

Hoe ontwikkel je een leercultuur?

Geen zorgen. Wij helpen je ermee!

Een succesvolle leercultuur zit in kleine en grote dingen. Een positieve houding van het management, een kartrekker op HR niveau, enthousiasme bij teamleiders, goede afspraken en nog veel meer.

 

Hiermee creëer je een cultuur waarin iedereen zich uitgedaagd én gefaciliteerd voelt om te leren.

 

Een team van L&D-experts staat continu aan jullie zijde. Samen zorgen we voor goede uitvoering van het opleidingsplan en maken we er een succesverhaal van!

Boek snel een adviesgesprek

Wij zijn natuurlijk enthousiast en vertellen je graag álles over ons leerplatform en hoe we jullie collega’s laten groeien 😃. Plan snel een korte demo met mijn collega Sjors. Hierin:

bottom arrow img2
form arrow klein