Organisatiescan

Het begint met een organisatiescan

vector

Zomaar ergens starten is een garantie voor mislukking. Daarom doen we eerst een organisatiescan. Vrijblijvend. We willen namelijk weten waar jullie nu staan en waar jullie naartoe willen om maximaal resultaat te behalen. Deze scan bestaat uit 2 delen:

Organisatiedoelen

Wat willen jullie bereiken?

We gaan met jullie in gesprek om erachter te komen wat de grootste uitdagingen zijn voor jullie bedrijf. Hebben jullie moeite om goede mensen te vinden? Is het verloop te hoog? Zijn er specifieke opleidingseisen voor jullie personeel?

 

En wat zijn jullie bedrijfsdoelen? Willen jullie een ‘great place to work’ zijn? Streven jullie naar inclusiviteit of hogere productiviteit? Als we weten wat jullie doelen zijn, dan zorgen wij ervoor dat leren & ontwikkelen daaraan bijdraagt.

mijn leerpaden 525px min
dashboard manager bijgesneden 525 2

Nulmeting

Waar staan jullie nu?

Bij de nulmeting kijken we naar de huidige situatie. Volgen medewerkers in jullie organisatie af en toe losse trainingen of zit er al structuur en richting aan? Hoe werkt het proces van aanvragen en goedkeuren van trainingen?

 

Wij vinden de plekken waar veel tijd verloren gaat of waar ‘onzichtbare’ drempels liggen.

 

Op basis van de organisatiescan maken we samen met jullie een strategisch opleidingsplan.

Boek snel een adviesgesprek

Wij zijn natuurlijk enthousiast en vertellen je graag álles over ons leerplatform en hoe we jullie collega’s laten groeien 😃. Plan snel een korte demo met mijn collega Sjors. Hierin:

bottom arrow img2
form arrow klein