Strategisch opleiden

Van los zand naar strategisch opleiden in 4 stappen

vector

Wij geloven in dingen goed aanpakken. Met alleen een leerplatform en een gevulde academy met trainingen krijg je je mensen nog niet aan het leren. Hoe creëer je een leercultuur waarin iedereen zich uitgedaagd én gefaciliteerd voelt om te leren?

 

En als je mensen gaan leren, hoe zorg je dat hun ontwikkeling daadwerkelijk bijdraagt aan het behalen van jullie bedrijfsdoelen? Het begint bij een organisatiescan en het resulteert in blije medewerkers die gegarandeerd gaan groeien.

Stap 1: een organisatiescan

Waar staan jullie en waar willen jullie naartoe?

Wat zijn de grootste uitdagingen voor jullie bedrijf en wat zijn jullie bedrijfsdoelen? Willen jullie een inclusieve organisatie zijn? Is het belangrijk om het verloop omlaag te brengen of de medewerker productiviteit omhoog

 

Deze vragen zijn belangrijk voor de volgende stap. Ook willen we weten wat jullie al doen aan ontwikkeling en waar ruimte is voor verbetering.

startpagina 525px min
Studieuren

Stap 2: strategisch opleidingsplan

By failing to prepare, you are preparing to fail

Als de organisatiescan is afgerond maken we samen een strategisch opleidingsplan. Een belangrijk doel van dit plan is zorgen dat de ontwikkeling van jullie mensen daadwerkelijk bijdraagt aan jullie bedrijfsdoelen.

 

Welke kennis hebben we al in huis en welke kennis en vaardigheden hebben we nodig? Hoe zetten we opleidingsbudget slim in? Kortom: hoe zorgen we dat leren & ontwikkelen een succes wordt?

En het mooie is..

…normaal is zo’n strategische aanpak alleen weggelegd voor grote corporates. Maar doordat we vaker met dit bijltje hebben gehakt en het praktisch aanpakken is dit nu bereikbaar voor iedereen! Totale ontzorging tegen een vast tarief per maand.

mycademy eco systeem 2

Stap 3: snelle implementatie

Want jullie willen snel aan de slag

Na de voorbereiding zorgen we ervoor dat jullie academy in 2 weken klaar is voor gebruik. We hebben dan alles naar jullie wens en in jullie huisstijl ingericht. Je collega’s en jij kunnen direct starten met leren.

 

We pakken dingen namelijk goed aan, maar niemand zit te wachten op een eindeloos traject en hoge kosten.

leermiddel toevoegen 525px min
mijn leerpaden 525px min

Stap 4: adoptie en leercultuur

Hoe zorgen we dat iedereen aan het leren gaat?

Met alleen een leerplatform en een gevulde academy krijg je je mensen nog niet aan het leren.

 

Een verandering in cultuur is er niet zomaar. Daarom houden we kickoff sessies, geven we advies en continue ondersteuning aan managers door de hele organisatie om iedereen aangehaakt te houden.

 

Ons doel: met minimale impact op jullie dagelijkse operatie, maximaal positief effect bewerkstelligen.

Onze L&D-experts

Als verlengstuk van jullie HR-afdeling

Bij het creëren van een leercultuur komt veel rompslomp kijken. Dat nemen wij jou uit handen. Ons L&D-team helpt met alle uitdagingen rond opleidingsplannen, ontwikkeldoelen, adoptie, budgetten, maar ook hele praktische zaken zoals het regelen van goede incompany trainingen.

 

Geen veredelde helpdesk dus, maar een heel team L&D-experts dat tot jullie beschikking staat.

Effectief leidinggeven

Hoor het eens van een ander

img

 

Wij waren direct enthousiast over MyCademy. Er is een fijne, informele manier van samenwerken, waarbij snel schakelen en resultaten behalen centraal staan. Dat maakt dat we elkaar echt zien als partners; een gouden match.

Dankzij de samenwerking met MyCademy kunnen wij onze medewerkers het beste uit zichzelf laten halen. Het platform is erg gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreid passend aanbod cursussen aan.

Ik vind het bedrijf achter het platform nog belangrijker dan het platform zelf. Ik wil dat mijn mensen hun doelstellingen halen en het team van MyCademy deelt die ambitie. Als er iets is en ik pleeg één belletje, wordt het direct opgepakt.

Boek snel een adviesgesprek

Wij zijn natuurlijk enthousiast en vertellen je graag álles over ons leerplatform en hoe we jullie collega’s laten groeien 😃. Plan snel een korte demo met mijn collega Sjors. Hierin:

bottom arrow img2
form arrow klein