Klantcases

Wat zeggen onze klanten

Succesverhaal HeadFirst

HR-tech dienstverlener HeadFirst Group laat professionals excelleren in hun werk, zodat opdrachtgevers zorgeloos gebruik kunnen maken van hun expertise.

 

Je leest waarom ze hebben gekozen voor MyCademy en wat het platform én de samenwerking hen brengt.

Succesverhaal BlueDutch

BlueDutch brengt organisaties en IT-professionals samen. Het onderscheidend vermogen? Betrokkenheid. Bij de klant én bij de eigen professionals. Dat noemen ze Personal IT bij BlueDutch. In dit succesverhaal vertelt Patrick Bosch hoe een slim leerplatform als dat van MyCademy daarbij helpt.

Succesverhaal QISS IT

IT-detacheerder QISS IT investeert voortdurend in de ontwikkeling van hun professionals. Door te kiezen voor het leerplatform van MyCademy maakt het bedrijf een belangrijke stap richting de toekomst door continu leren nog hoger op de agenda te zetten.

Hoor het eens van een ander

img

 

Wij waren direct enthousiast over MyCademy. Er is een fijne, informele manier van samenwerken, waarbij snel schakelen en resultaten behalen centraal staan. Dat maakt dat we elkaar echt zien als partners; een gouden match.

Dankzij de samenwerking met MyCademy kunnen wij onze medewerkers het beste uit zichzelf laten halen. Het platform is erg gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreid passend aanbod cursussen aan.

Ik vind het bedrijf achter het platform nog belangrijker dan het platform zelf. Ik wil dat mijn mensen hun doelstellingen halen en het team van MyCademy deelt die ambitie. Als er iets is en ik pleeg één belletje, wordt het direct opgepakt.

Best practice InWork

InWork is specialist in IT-detachering, outsourcing, co-sourcing en consultancy en heeft meer dan 850 IT- en technische professionals in dienst. Het IT-opleidingsplatform van MyCademy is werkplekonafhankelijk en wordt medewerkers aangeboden binnen een eigen InWork-omgeving. Initieel werd gestart met 500 medewerkers en inmiddels hebben alle medewerkers toegang tot het opleidingsplatform.

Klantcase SDU

Uitgever Sdu was geïnteresseerd in het opleidingsaanbod van MyCademy, maar wist niet hoe medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid zouden oppakken. Een pilot van een half jaar bood uitkomst. Inmiddels is duidelijk dat de proefperiode een succes was: ‘Het is zo’n aantrekkelijke vorm van leren dat onze mensen er ook thuis mee aan de slag gaan.’

Klantcase IeTee solutions

IT-dienstverlener IeTee Solutions uit Oosterhout heeft na enige omzwervingen de opleidingen van medewerkers bij MyCademy ondergebracht. Het platform van MyCademy biedt medewerkers

veel mogelijkheden, maar ook IeTee als geheel profiteert: “De inzetbaarheid wordt groter naarmate iemand beter is opgeleid.”

Boek snel een demo

Wij zijn natuurlijk enthousiast en vertellen je graag álles over ons platform en wat we voor jullie kunnen betekenen 😃. Plan snel een korte demo met mijn collega Sjors en:

bottom arrow img2
form arrow klein